Over Excellent

Het hedendaagse succes van de sheepskin laarzen en de overige verwerking van suède in schoenen, kleding en modeaccessoires was de reden voor Excellent om de hoofdactiviteit toe te spitsen op het reinigen van dit kwetsbare goedje. Suède is in verband met zijn open structuur erg kwetsbaar en iedereen met suède in zijn of haar kledingkast is bekend met de problemen rondom het schoonmaken er van.

Overal op internet komen de problemen met het reinigen van suède terug, maar de oplossing lijkt onduidelijk. Het reeds ontwikkelde maar vrij onbekende suède reinigingsdoekje was via internet nog niet verkrijgbaar. De toegankelijkheid van het hedendaagse internet was dan ook een reden om het product via een website aan te bieden.

Excellent bestaat uit een jong team die allen beseffen dat mensen kritisch staan tegenover reinigingsmiddelen en dat men eerst iets moet zien voordat zij het geloven. Wij denken dan ook dat het suède reinigingsdoekje voldoet aan de oplossing voor vuil en vlekken op suède en mateloos aansluit op de spelende behoeftes. Wie wil er overigens niet dat zijn schoenen of laarzen weer als nieuw zijn?

In verband met het vertrouwen in ons product is er dan ook besloten om een 'niet goed geld terug' garantie te hanteren. Onze doelstelling luidt dat het suède reinigingsdoekje in Nederland bekend zal zijn en objectief gezien als de oplossing zal worden erkend.