Welkom

Na jarenlang onderzoek en fases van productontwikkeling heeft Excellent eindelijk een concrete oplossing ontwikkeld voor het reinigen van leder als suède, nubuck en alcantara. Het suède reinigingsdoekje is bewust ontwikkeld als oplossing voor een persoonlijk frustrerend probleem.

Suède is eenvoudig gezegd de achterkant van leder, Deze lederkant wordt geslepen waardoor de bekende fluweelachtige structuur ontstaat. Bij nubuck is het oppervlak geschuurd waardoor de vezels korter zijn wat weer een ander effect geeft.

Jarenlange frustratie heeft geleid tot een poging om een product te ontwikkelen die de kwetsbaarheid van suède zou oplossen. Na vele experimenten, mislukkingen en successen is er een oplossing gekomen in de vorm van een doekje.

Het doekje heeft een speciale samenstelling wat er voor zorgt dat vuil en vocht volledig weggenomen worden. Tevens zorgt de structuur van het doekje er voor dat platliggende ledervezels weer hersteld worden.

Het gebruik van het doekje is eenvoudig, vouw het doekje volledig uit tot zijn maximale grootte, vouw het terug naar een gewenste grootte, door eerst met een lichte wrijving en vervolgens met een sterke druk op en neer te gaan zal het doekje zijn resultaat laten blijken.

Bestel Nu